Οδηγός αγοράς για Στεγνωτήριο

Χώρος & Θέση 

Πρώτα, μετρήστε τον χώρο που διαθέτετε.
Σε διαθέσιμο χώρο πλάτους 60cm και βάθους 60cm χωράει ένα στεγνωτήριο τυπικού μεγέθους.
Διατίθενται επίσης στενά στεγνωτήρια, με διαστάσεις πλάτους 60cm και βάθους 42cm, αν οι απαιτήσεις βάθους είναι πιο συγκεκριμένες.
Διαθέτετε αποκλειστική εξαγωγή αέρα για το στεγνωτήριό σας;
Αν δεν διαθέτετε, δεν μπορείτε να επιλέξετε στεγνωτήριο που απαιτεί τέτοια διάταξη. Όμως τα στεγνωτήρια με τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας και συμπυκνωτή δεν απαιτούν εξαγωγή. 

Χωρητικότητα 

Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το στεγνωτήριό σας;
Λιγότερες από τρεις φορές την εβδομάδα – Αν χρησιμοποιείτε το στεγνωτήριο μόνο μια-δυο φορές την εβδομάδα, ένα στεγνωτήριο 4kg με 5kg θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.
3-6 φορές την εβδομάδα – Αν χρησιμοποιείτε το στεγνωτήριο τακτικά, καθώς και για μεγάλα φορτία, θα χρειαστείτε μεγαλύτερη χωρητικότητα για να διαχειριστείτε το επιπλέον βάρος. Ένα στεγνωτήριο 5kg με 7kg θα σας παρέχει την φροντίδα που χρειάζεστε.
6+ φορές την εβδομάδα – Αν το νοικοκυριό σας απαιτεί φρεσκοστεγνωμένα ρούχα καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων ογκωδών τεμαχίων, τα στεγνωτήριά μας έχουν χωρητικότητα έως και τα 9kg, επομένως μπορείτε να κάνετε περισσότερα με τη μια. 

Υφάσματα 

Βαμβακερά – Τα στεγνωτήρια με τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας επιτρέπουν το στέγνωμα σε ασφαλέστερες, χαμηλότερες θερμοκρασίες παρέχοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα βαμβακερά σας.
Ευαίσθητα – Το Σύστημα AbsoluteCareTM προσαρμόζει την κίνηση περιστροφής στον τύπο υφάσματος, έτσι μπορείτε να στεγνώσετε ρούχα που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι, όπως μεταξωτά και μάλλινα.
Μάλλινα – Με το στέγνωμα χαμηλής θερμοκρασίας της τεχνολογίας Αντλίας θερμότητας και τα ειδικά προγράμματα μάλλινων μπορείτε να εμπιστευτείτε ακόμα και τα αγαπημένα μάλλινά σας στο στεγνωτήριο. Αναζητήστε την έγκριση της Woolmark. 

Προγράμματα Ατμού & Σιδερώματος 

Προγράμματα ατμού – Ένα μοντέλο με πρόγραμμα ατμού θα ανανεώσει απαλά τα ευαίσθητα υφάσματα, ακόμα και τα ρούχα που είναι μόνο για στεγνό καθάρισμα. Βοηθά στη μείωση του τσαλακώματος (μειώνοντας την ανάγκη για σιδέρωμα) και κάνει τα ρούχα να μυρίζουν φρεσκάδα ενώ αποκτούν την αίσθηση του καινούριου.
Πρόγραμμα Εύκολο Σιδέρωμα – Αυτό το πρόγραμμα κάνει το σιδέρωμα εύκολο και γρήγορο μειώνοντας το τσαλάκωμα έως και 50% ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα περιστροφής. 

 Κατανάλωση 

Η κατανάλωση ενέργειας και η απόδοση των στεγνωτηρίων ταξινομείται από το A έως το G, συμπεριλαμβανομένων των A+ και A++ για εξαιρετική απόδοση. Τα στεγνωτήρια παραδοσιακά χρησιμοποιούσαν πολύ ενέργεια αλλά χάρη στην τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας της AEG, μπορείτε να φροντίζετε τα ρούχα σας σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, με απόδοση έως και Α++.